ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

GEORGE RENT A CAR

Η επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων  George Renta Car  λειτουργεί στη Κερκυρα απο το 1979 και στην Νότια Κέρκυρα, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων Λευκίμμης, εδώ και 35 χρόνια. Η φιλοσοφία μας έγκειται στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης στον πελάτη, γι’ αυτό και η πολυετής επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο συνεχίζεται με αναπτυξιακή πορεία, καθώς η επιχείρηση τα τελευταία 25 χρόνια έχει περάσει στα χέρια της «δεύτερης γενιάς».

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καινούργιων αυτοκινήτων που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συντηρούνται σε τακτική βάση, διασφαλίζοντας την ασφάλειά σας και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνετε. Η επιχείρηση GeorgeRentaCar εξυπηρετεί όχι μόνο τη Νότια Κέρκυρα, αλλά ολόκληρο το νησί, με χώρους παράδοσης – παραλαβής το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή και ξενοδοχεία -όπου εσείς χρειάζεστε.

Βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, για να εξασφαλίσουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών μετακίνησής σας. Παράλληλα, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πάντα σε λογικές τιμές, γι’ αυτό και αποτελούμε την πλέον συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κέρκυρα.

Θα θέλατε να σας στειλουμε μια προσφορα ;

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Τα πεδία που χαρακτηρίζονται με * είναι υποχρεωτικά

hCaptcha